was successfully added to your cart.

Bungee sertifiseringskurs 24. september i Oslo

R.O.P.E.S Bungee Trainer web (9)Dette er kurset som gir deg kompetanse til å kunne gjennomføre Bungee-Training som instruktør. Kurset passer for instruktører/ lærere/trenere som underviser grupper/klasser/lag/enkelt-personer og som ønsker å bli sertifisert som Bungee-Trainer.

 

Bungee-Training er et beskyttet og registrert varemerke, og de som ønsker å benytte Bungee-Training i sin markedsføring må ha gjennomført sertifiseringskurs.

Gjennom deltakelse og gjennomføring av Bungee-Training kurset er man sertifisert som Bungee-Training instruktør og kan bruke betegnelsen «Bungee-Training». Ved avslutning av kurset mottar man signert Kompetansebevis.

 

Kurset består av en teoretisk del og en praktisk del, og tar for seg bruk av Bungee-strikkene samt din rolle som instruktør.

 

R.O.P.E.S
Kurset dekker både Bungee som gruppetreningskonsept og som konsept for individuell trening.

 

Vi går blant annet gjennom tilpasning av Bungee-Training for ulike målgrupper, sikkerhetsregler, oppbygging av treningen og gruppetimer, intensitetsstyring, feilretting, kommunikasjon, øvelsesbank, m.m.

 

I tillegg får du kunnskaper om individualisering, samt skadeforebyggende og eksentrisk trening.

 

Her kan du lese mer om Bungee-konseptet og fordeler med Bungee-Training.

 

Pris:
Kurs + strikk:  2.000 kr pr person. Dette inkluderer en Bungee Trainer strikk (ordinær pris 1.290 kr), strikken for både individuell trening og trening sammen med andre (gruppetrening, klasser, med venner, etc).
Kurs: 1.250 kr pr person. Dette inkluderer ikke strikk, og det må eventuelt kjøpes ved siden av.

 

Kurset finner sted hos Arca Friskere Arbeidsplasser i Østensjøveien 32  i Oslo den 24. september 2016 kl 0900-1300.

 

Påmelding innen 19. september 2016 til POP@Ropes.no.

 

20160312_160217 cropped