was successfully added to your cart.

Nye Bungee-instruktører på Sunnmøre

By June 22, 2016News

3Søndag 19. juni ble det arrangert Bungee sertifiseringskurs i Ålesund, og 10 nye instruktører er klar for å spre Bungee-glede på Sunnmøre.

 

Noen av fordelene ved Bungee-Training er at det er funksjonell trening som det er lett å komme i gang med, kan brukes både inne og ute, individuelt eller sammen med andre, passer for alle uansett alder og fysisk nivå,  og kan brukes til å trene både styrke, balanse, motorikk, hurtighet, spenst og kondisjon.

 

Bungee-Training sertifiseringskurset omfatter teori og praksis, men legger mye vekt på å være en praktisk workshop som gir instruktørene kunnskaper og verktøy til å ta i bruk Bungee-Training rett etter kurset.

 

Her får instruktørene opplæring i konseptet, testet seg i Bungee-Training, prøvd seg som instruktør, tilgang til ferdige programmer for gruppetimer, øvelser for personlig trening og small groups, tilgang til øvelsesbank med øvelser for utholdenhet, styrke, spenst, etc, tilgang til musikk og applikasjoner for gjennomføring av Bungee-Training i gruppetrening, m.m.

 

 

4

 

 

2

Instruktør var Lars Rune Haslestad

 

3

De som deltok på kurset var Helene Kjersem Hoff, Yvonne Aukan og Randi Welle fra Frisksenteret på Moa, Gitte Cecilie Olsen fra ActiveBootCamp Ålesund, Kristin Blindheim Akslen fra Borgund Folkehøgskole, Linn Haugen og Karoline Solevåg fra Aktiv Trening Langevåg, samt Stine Marie Løvoll, Thomas Olsen og Kristoffer Valseth fra Aktiv Trening Ørsta.

 

1

 

 

6

 

 

5

Både store og små fikk prøve seg på Bungee-Training…   Helene Kjersem Hoff og datteren.

Bungee passer for alle, og sprer like stor glede uansett nivå 🙂