Arrow Fat Left ikon Arrow Fat Right ikon Arrow Right ikon Handlevogn ikon Velg sirkel ikon Expand Arrows ikon Facebook ikon Instagram ikon YouTube ikon Hamburger ikon Informasjon ikon Down Arrow ikon Epost ikon Handlevogn ikon Person ikon Ruler ikon Søk ikon Shirt ikon Triangle ikon Bag ikon Avspill video

R.O.P.E.S Norge logo

<

Handlevognen er tom

PT og instruktør

ROPES har siden oppstarten i 2006 utviklet flere populære gruppetreningskonsepter slik som ROPES Bungee-Training, ROPES STEP/SLING/SLIDE og ROPES Circle trening.

Alle er utviklet med tanke på bruk på treningssentere som gruppetimer og kan også brukes på skoler i gymtimer.

I tillegg er både Bungee, Slyngetrening og Slide Pad trening perfekt verktøy for PT i forbindelse med styrketrening "one on one" - hvor PT er instruktør og motivator.

Sjekk ut våre kommende kursdatoer her...

Vi har spesialtilbud for PT´er og instruktører som ønsker utstyr til bruk for gruppetimer - ta kontakt med christian.paulsen@ropes.no for mer informasjon.

Nytt av året 2018 - R.O.P.E.S STEP/SLING AND SLIDE (STEP KASSE/SLYNGE/SLIDEPADS)

Et forrykende gruppetreningskonsept der vi kombinerer slynge, stepkasse og slide pads for en morsom og variert trening. Helene Kjersem Hoff, som er innovatøren til denne flotte treningstimen, er utdannet fysioterapeut og har jobbet mange år som treningsinstruktør.

Å kombinere slyngens kvaliteter i styrketrening, men også som hjelp til å hoppe og sprette opp og ned på stepkassene er virkelig effektivt og inspirerende. Stepkassen og slide pads gjør også at man får tak i de store muskelgruppene i bena, så man kjenner godt at man har jobbet etter en time med Helene ledsaget av tøff og inspirerende musikk! Verken slynge eller step trening blir det samme etter å ha vært med på denne spennende timen, og vi har stor tro på at dette er noe som mange vil sette pris på, gammel som ung! Prøv da vel!!

Video fra R.O.P.E.S Sling/Step/Slide Sertifiseringskurs for Instruktører og PT´er

ROPES arrangerer månedlig kurs for PT´er og instruktører som ønsker sertifisering - se under Nettbutikk - Kurs (klikk her) for oversikt over kommende kurs og steder. 

Video fra R.O.P.E.S Bungee-Party på NIH Convention

Video fra R.O.P.E.S Bungee Training Sertifiseringskurs for Instruktører og PT´er